Wie schrijft?

Julia van der Laan

Ik was geboren in Nederland en groeide in het UK. Het UK en Nederland hebben een al lang bestaande verhouding in IT. Het UK heeft een lange geschiedenis van laars-test, en Nederlandse laars-test is sinds lang verdwenen. Het UK is ook naar huis aan heel wat uitstekende laars-testende workshops, en een laars-testende gemeenschap die groot en hartstochtelijk is. Ik wilde een laars-testende website maken dat ik kon toegang hebben tot wanneer ik wat meer informatie moest vinden. Zo besliste ik een laars-testende website op mijn te beginnen, in mijn vrije tijd, zonder financiering. Ik hoop u het nuttig vindt.

Laars-test is een zeer belangrijk stuk van modern Internet, en een grote bron van informatie over hoe de dingen zijn. Aangezien kleine bedrijfs laars-test niet iets is kan ik op mijn doen. Ik heb hulp van andere laars-meetapparaten nodig om dit website het lopen te houden. Dat is waar u binnenkomt.

Toen ik deze Blog in 2010 begon, vond ik me denkend over het onderwerp van hoe te om uw eigen computers te testen, en van hoeveel ik de resultaten hield te bekijken en hen te vergelijken bij mijn eigen computer. Ik werd geïnspireerd door een vriend en een collega van mijn van het werk, dat een gelijkaardige blog voor een tijdje had ontwikkeld, en dit was mijn eerste poging tot het blogging.

Ik heb heel wat pret met deze blog. Het is een platform om mijn persoonlijke projecten te demonstreren, en sommige van mijn gedachten met u te delen. Ik schrijf ook over hardware en software, en ik houd van over wat te spreken ik doe of gedaan. Ik probeer om een plaats voor me tot stand te brengen om te delen wat ik evenals wat inspiratie en advies aan andere mensen van gelijklopende interesses doe voorzien. Ik heb heel wat artikelen voor andere websites en bloggen geschreven en dit is eerste hiervan. Het eerste artikel op deze Blog zal mijn eigen reis in informatica behandelen.

Carrière

Toen ik school beëindigde, was mijn doel te leren hoe te om software te schrijven. Één van de dingen hield ik van de meesten over programmering was dat u goede software kunt schrijven. Heel wat mensen, ben ik zeker, deden dat toen zij jonge geitjes waren. Maar na mijn kinderjaren dacht I: „Wauw, is het werkelijk moeilijk om code te schrijven wanneer u een jong geitje.“ bent Het is niet onmogelijk maar het is werkelijk hard. U kunt niet alleen met iets op de proppen komen en gelukkig over het zijn. U moet goed iets schrijven en dan wordt het gemakkelijk.

Ik schrijf deze blog omdat ik vind ik nog kan. Ik wil enkel jonge geitjes helpen die gelijkaardige problemen aan me hebben zodat zij hetzelfde kunnen doen. Op de lange termijn, zal het gemakkelijk, ook worden. En begin de dag, moeten wij allen in de echte wereld leven en als wij geen dingen voor echte mensen kunnen doen, zal het enkel zonder betekenis zijn. En daarom moet ik deze blog schrijven. Zo hier ben ik.

Mijn Ebook, die Laarstest wordt genoemd: Hoe te snel te ontbreken, wordt gepubliceerd op Laarstest – het helpt u te weten komen hoe te om uw toepassingen en kader met snelheid, betrouwbaarheid, en vrede van mening te testen. U kunt me op Twitter ook volgen om meer van mijn recentste blogposten te krijgen en nieuwe manieren te leren om te testen.

Het doel van de blog is ontwikkelaars te helpen betere besluiten nemen wanneer het schrijven van toepassingen. Zo besliste ik deze blog te schrijven om u te helpen, omdat het een goede manier is om betere toepassingen te leren en te schrijven. Deze blog werd ook gecreeerd om u te helpen om een beter inzicht in de kwesties te hebben die uw toepassing kunnen beïnvloeden. De blog zal de redenen achter het ontwerp van uw toepassing verklaren. Het zal de componenten van uw toepassing en hun doel beschrijven. Dit zal ook tonen hoe te om die componenten te testen. Wij zullen over eenheid en integratie het testen spreken, maar wij zullen ook testen, gebruikersinterface die van UI behandelen, prestaties het testen, prestatiesoptimalisering, en zelfs het testen met externe componenten het testen.