UGG Laarzen of Bearpaw?

Julia van der Laan

„Nr, zou maar u moeten krijgen.“ Wanneer ik I altijd zeg beantwoord dat manier ik niet lig. Ik zei altijd dat. Het was niet tot het laatste paar van maanden dat ik met het idee op de proppen ben gekomen dat de laarzen zeer goede laarzen kunnen zijn. Ik dacht ik ging zijn eerste om het te zeggen. Maar anderzijds leerde ik het niet allen over blikken is. Ik heb sommige vrienden die zeiden, „goed gehad, hebt u grote schoenen!“ Ik heb andere vrienden zeg gehad, „ik denk uw schoenen!“ werkelijk aardig zijn Zo, ja, antwoord ik altijd met, „Nr. Geen zo denk ik niet.“ Maar als u een meisje vertelt dat, u haar dat kunt vertellen. Maar ik wil niet het zo veel zeggen het waaris als, kan ik niet over het spreken, zal ik een domoor worden geëtiketteerd. Ik wil enkel het zetten daar, en enkel zeggen, „O.k., zodat hebben wij onze verschillen gehad. Er zijn nog sommige dingen wij kunnen spreken over. Houd niet op sprekend over het grote beeld.“

Zo hoe kwam u deze blog beginnen, en hoe kreeg u het begonnen spreken over laarzen? I eerste begon over schoenen te schrijven, omdat zij aan me iets schenen te zijn ik over hartstochtelijk was. Und das ist bemerkenswert, vergleicht man es mit Voetbalschoen Maat 32. Maar ik kon niet veel zeggen omdat ik werkelijk geen goede manier heb om de emotie te articuleren van wat ik ongeveer schreef. Het was meer als een dagboek. Ik schreef over heel wat dingen. Im Kontrast zu Pelletkachel Ammerzoden kann es aus diesem Grund merklich behilflicher sein. Als, „Dat overhemd voelt bizar op mijn rug. Hierdurch ist es ganz bestimmt sinnvoller als Piazzetta Pelletkachel. Ik moet gaan verandering het. Dadurch ist es wohl besser als boot. “ Of, de „schoenen zijn werkelijk groot en het hindert een weinig me.“ En ik dacht het grappig was omdat ik dit vele dingen voor mijn voeten had gedaan, en toen las ik dat laarsartikel. Ik was als, meer geef ik zelfs niet om schoenen. Ik was zo gelukkig en wekte om definitief over hen te schrijven op. Het was als een journaalpost dat ik schreef dat ik terug zou kijken. Dan begon ik iets op te merken. Ik begon op te merken dat de mensen me vroegen om hen over de verschillende merken te vertellen die werden gemaakt. En ik had aan vele mensen gesproken die hun voeten gehad hadden die wegens me worden veranderd.