Hoe weet ik wie er nieuwe schoenen uitkomen?

Julia van der Laan

Zij niet. Dat is omdat de meeste schoenen door verscheidene bedrijven, allen met hun eigen ontwerp en patroon worden gemaakt. Das unterscheidet dieses Produkt deutlich von sonstigen Artikeln wie Jet Pomp. In een eenvoudig woord: Niemand weet wat het beste ontwerp of het patroon zal zijn, zodat kunnen wij niet de schoenen vertellen die wij hebben willen om kopen. Vandaar dat is de meest efficiënte manier om raad over een nieuwe laars of een schoen te krijgen door bloggen. Laars het testen is een gemakkelijke, vrije en pretmanier om uw hoofd te krijgen en rond iets te zien hoe de mensen aan het reageren. Ik probeer altijd om vanaf reclame te blijven, zodat kan ik niet in uw aankopen worden geïmpliceerd. Ik probeer om u met wat basisinformatie over een schoen, en een verbinding te verzekeren met de relevante productpagina op Amazonië of een andere online detailhandelaar. Het doel is informatie te verstrekken die en pret vrij is. Dat is wat deze blog over is. Ik probeer een deel van de gemeenschap te zijn en mensen te laten weten wanneer zij een nieuwe versie van een bepaalde laars kunnen verwachten die ik of een schoen heb getest dat ik de kans heb gehad te herzien. Daarom zijn de productpagina’s op de twee plaatsen zo verschillend. U kunt hier klikken om de originele post op Amazonië te lezen. Und das mag beachtlich sein, im Vergleich mit boot Test En in de toekomst zult u een verbinding aan de overzichtspagina van elke laars vinden, als u op elke in de orde van uw keus klikt. Het proces om laarzen is te testen altijd vrij veel hetzelfde voor me geweest. Ik gebruik mijn gebruikelijke hulpmiddelen, doe ik mijn onderzoek en probeer onpartijdig mijn beste om te zijn. U weet dat ik altijd dezelfde laars draag om het te proberen, en dat u een opgeleide gissing kunt nooit maken op wat u gaat passen. Dat is wat ik bedoel wanneer ik zeg dat de productpagina’s voor elke laars volledig verschillend zijn. Er zijn nog sommige dingen die zeer duidelijk zijn maar geen die ik met u in een overzichtspost zal delen, om een paar redenen: 1. Er is heel wat informatie over hen en heel wat materiaal dat niet verwant met laarzen in eerste plaats 2 is. Ik kan onmogelijk weten wat u past beter dan u uw eigen anatomie kunt kennen. Ik ga slechts een overzicht wordt gebaseerd doen dat op hoe het en de informatie wordt verkocht die wordt gegeven. De belangrijkste verschillen tussen de drie laarzen zijn hieronder vermeld. Marmot – ik denk het grootste verschil is dat de grootte van de laars hetzelfde als de grootte van een schoen is, zodat is het verschil tussen 30 en 40 minder dan één duim. Dit is een reusachtig verschil. Ik weet dat de mensen hebben gezegd dat de schoenen te groot of te klein zijn en het geen zin om heeft om hen te proberen te vergelijken, zodat zal ik niet. Dit gezegd zijnde, de geschikte laarzen me zeer goed en ik denk de grootteverschillen te verwaarlozen zijn, en de stijlverschillen significanter zijn. Het is een goede keus als u een goede pasvorm wilt. Het andere grote verschil is dat de Marmotlaarzen van wol worden gemaakt. Dat betekent er heel wat vochtigheid in hen is, en dat tot irritatie van de huid kan leiden, en soms slechter, als blaren. Dat zou ik zeggen u een wollaars voor dat nodig hebt. Zo, om volledig eerlijk te zijn, heb ik slechts werkelijk drie van de Marmotlaarzen geprobeerd om een algemene indruk van hun stijl en comfort te geven.