Ervaring met Hunter rubberlaarzen?

Julia van der Laan

Ja, heb ik hen op een paar stijgingen rond de wereld gedragen. Mijn antwoord is: Ja, zijn de Jagerslaarzen goed, maar wij moeten op de kwaliteit beter te zijn en op de prijs wachten redelijker te zijn. Ik heb geen probleem met sceptisch het zijn, kan ik enkel niet geloven dat een product van de kwaliteit, kwaliteit en stel van u betaal voor de Jagerslaarzen ben werkelijk geen goed de prijs vast. Hier is wat wij tot dusver weten: De Jagerslaarzen hebben geen ventilatie (ongeacht de rubberlaarzen die met de laarzen) komen, worden zij gemaakt van een dun plastiek en de voering, de Hunter Vibram-zool die wij zijn verteld wordt gemaakt van het sterkste en zachtste rubbermateriaal in de wereld. Zo wat is het probleem met dat? Het blijkt dat het enige ding dat een Jager verhindert uiteenvallen en uw voeten te breken is dat de zool gelijmd is. Dat is fijn als de zool rubber is, maar het is niet goed voor het lopen of wandeling. Fernerhin ist Zwarte Enkellaarsjes Slangenprint einen Anlauf wert. Ik ben niet tegen laarzen, maar ik wil niet de kans nemen om mijn voeten te breken, alhoewel ik wat om weet te verwachten. Betrachten Sieeinen Ugg Espadrilles Heren Testbericht. Het schijnt een normale schoen te zijn, maar ik ben verteld het in Duitsland heeft gemaakt. De Jagerslaarzen, echter, zijn geen normale schoenen. Zij zijn verteld om uiterst zwaar te zijn, van een zeer dun plastiek worden gemaakt, een zware rubberzool te hebben die gelijmd is om een weinig adem te verstrekken, en een dikke, hoogwaardige Vibram-zool te hebben. Hoe weet ik wie er nieuwe schoenen uitkomen? Toen ik de laars persoonlijk zag, merkte ik op dat de laars bijna zo dun zoals een tennisschoen was. Toen ik probeerde om het op te rapen, was de bodem van de zool ongeveer drie of vier duim te dun om het even welke ernstige laars-gang of gang-betreedt kunnen doen. Ik moest de laars met één hand opheffen en dan het terugzetten neer met de andere hand, en ik kon om het even welke druk op het nauwelijks zetten om het ertoe te brengen om te lopen of te zitten. Das wird erstaunlich sein, vergleicht man es mit boot Test. De enige manier om de laars ertoe te brengen om te werken was mijn vingers over de zool in werking te stellen om het één of andere extra spanning te geven. In geen tijd tijdens mijn ervaring van deze laars voelde ik de hiellift, de enige misstap, of de bovenkant van de schoen die ter plaatse uitglijden. Als de zool van een laars dunner is dan tennisschoen, is het te dun, te zwaar, en te dun, enz. Ik vond niet ook als ik de laars als het lopen schoen gebruiken en niet op mijn naakte voeten kon uitglijden en vallen. En ik realiseerde niet die daar ben zodat veel druk die op de zool van deze laarzen wordt geplaatst geen die u werkelijk wilt lopen of in werking stellen.